Bli den bästa versionen av dig själv som ledare.  

Practise People Ledarträning för chefer: #1

För dig som vill bli modigare och mer autentisk som ledare,
och stärka din förmåga att ta ansvar och utveckla högpresterande team. 

Anmälan och frågor

Kontakta David Ol-lars
mejla här eller ring 070-3548053

 

 

Målgrupp

”Den här utbildningen riktar sig till chefer och ledare som vill utvecklas i sin ledarroll och är beredda att utmana sig själva.”

/David Ol-lars, kursledare

Vi kommer dela in ledarprogrammets omgångar utifrån nivå och erfarenhet.

Tidsomfattning

Totalt 6 heldagar, fördelat på tre moduler under 6 månader.

Modul 1: 2 dagar
Modul 2: 2 dagar
Modul 3: 2 dagar

Mellan modulerna praktiseras de nya insikterna och vid 3 onlineklasser fördjupas reflektion och lärande. Det finns möjlighet att komplettera utbildningen med individuell ledarcoaching.

Kursstart

Maj 2022, i Stockholmsområdet.

Pris

34 500 kr inklusive kursavgift och kursmaterial. Kostnad för logi med helpension tillkommer. Intyg erhålls efter avslutad kurs. Moms tillkommer.

Hur ofta tränar du ditt ledarskap?

Övning ger färdighet, brukar det heta.

Och det tror vi stenhårt på. Det vi gör baseras på forskning och vetenskap, men lika viktigt är chansen att uppleva, känna efter och skaffa egna insikter. Våra kurser och utbildningar innebär att ni tränar rent praktiskt på sådant som gör er bättre, som yrkesmänniskor och organisation.

Bli den bästa versionen av dig.

Vilken typ av ledarskap som finns i en organisation har en stor påverkan på både resultat och trivsel. Bristande ledarskap kan få förödande konsekvenser likväl som ett bra ledarskap kan lyfta organisationens resultat, trivsel och varumärke.

Våra ledarprogram skapar förutsättningar för att utveckla trygga modiga ledare med hög förmåga att utveckla sunda högpresterande team samt hantera tuffa ledarutmaningar som t.ex svåra samtal. Deltagarna kommer få utveckla sitt ledarskap till den bästa versionen av sig själva. Vi utbildar utifrån relevant ledarskapsforskning och motivationsteori.

Inte bara nu. Jämt.

Vi älskar högpresterande ledare, team och organisationer – som håller över tid. Därför har vi ett särskilt block i utbildningen som handlar om hållbarhet för dig som ledare, era medarbetare, organisationen, affären och världen.

Nöj dig inte med kunskap

Kunskap är en viktig del av din kompetens. Men den är inte lika med din kompetens. För att bli riktigt bra behöver du utveckla kompetensens alla fyra delar: kunskap, färdigheter, attityder och erfarenheter. Därför har vi byggt utbildningens upplägg för att ge dig just det.

Under kursen kommer du att: Lära dig grunderna i Ledarskap och Chefskap för att effektivare utveckla medarbetarskapet, både ditt eget och andras. Efter kursen kommer du ha en grundläggande förståelse om hur vi människor fungerar. Med den kunskapen och förståelsen kommer du bättre kunna påverka din egen omgivning att göra ”rätt” saker och uppvisa konstruktiva beteenden. Du kommer bättre förstå dig själv och andra och du kommer lättare förstå hur du kan bygga grupper som samarbetar på ett hållbart sätt.

Kunskap
 • Ledarskapsteorier som har starkast vetenskapligt stöd
 • Transformerande ledarskap
 • Motivation och psykologiska grundbehov
 • Effektiva team
 • Målsättningsarbete
 • Ledningsteori

 

Färdigheter
 • Aktivt lyssnande
 • Coachande ledarskap
 • Delegera
 • Feedback
 • Svåra samtal / nödvändiga samtal
 • Presentationsteknik

 

Attityder
 • Få ökad självkännedom
 • Bli tryggare och modigare som ledare
 • Mer autentiska
 • Reflekterande förhållningssätt

 

Erfarenheter
 • Reflektera över sina erfarenheter av och som ledare
 • Erfarenhetsutbyte kring utmaningar
 • Landa i sin egen ledarfilosofi

 

Möt våra handledare

Gemensamt för oss som jobbar på Practise People är att vi har en lång erfarenhet av ledarskapsutveckling, grupputveckling och ledarcoaching. Vi är kända för vårt personliga engagemang och vårt fokus på helheten.

David Ol-Lars
070-354 80 53

David engagerar och skapar en trygg atmosfär där deltagare vågar att kliva utanför komfortzonen och utmana sig själva. David har en bakgrund inom specialenheter i Polisen (Nationella insatsstyrkan, krisförhandling, personsäkerhet ) och har där effektivt arbetat med utveckling av högeffektiva team.

Natalia Pšajd
070-577 00 06

Natalia har förmågan att initiera och genomföra förändringsprojekt samt utveckla organisationer, ledare, team och medarbetare. Med en bakgrund från 20 års erfarenhet inom försäljning och företags-utveckling på ledande positioner finns en vilja och driv till att göra skillnad, bidra och utveckla effektiva team.

Sebastian Irehill
070-890 46 80

Sebastian hjälper organisationer att se människans betydande roll i verksamheten och vad som gör skillnaden mellan framgång och misslyckande. Med bakgrund som psykolog och tidigare delägare i Ledarskapscentrum har Sebastian stöttat en mängd olika branscher, både nationellt och internationellt.

Amanda Martling 

Amanda erbjuder verktyg och perspektiv kring hur omställningen till ett hållbart samhälle början inom oss. Utifrån både yttre hållbarhet och personlig utveckling guidar hon till det ledarskap som så väl behövs nu. Amanda har bred erfarenhet av strategiska miljöfrågor, förändringsprocesser och kommunikation.

Lina Eklind 

Lina jobbar på att minska glappet mellan extrem hälsa och extrem ohälsa. Hon har över 15 års erfarenhet av ledarskap och entreprenörskap inom hälsa och träning. Linas övertygelse är att en god livsstil, eller att hitta sitt eget lagom som hon kallar det, varken behöver vara krångligt eller tråkigt om man vet vilket håll man kan gå åt.

Ett urval av våra kunder

Ledarprogram, teamutveckling  och ledarcoachning

Ledarutveckling och teamutveckling.

Ledarutveckling, teamutveckling, rekryteringstester och ledarcoachning.

Ledningsgruppsutveckling, teamutveckling och ledarcoachning.

Teamutveckling och ledarprogram.

Ledarprogram.

Ledarprogram, ledningsgruppsutveckling, handledning.

Ledarprogram, ledningsgruppsutveckling, rekryteringstester och ledarcoachning.

Ledarprogram, ledarcoaching och medarbetarutbildning.

Vad säger våra kunder om oss?