Vi söker regelbundet underkonsulter och nya medarbetare till vår verksamhet. Kanske är du en av dem? 

Practise växer långsamt. Vi har inte råd att slarva vid en rekrytering. Processen för att börja jobba hos oss är lång och startar i regel med att man börjar som underkonsult eller medhjälpare i något av våra tre affärsområden. 

Just nu söker vi personer med bred kompetens som gärna får sträcka sig in i mer än bara ett affärsområde. Du bör ha en bakgrund som är en god kombination av både praktisk erfarenhet och en teoretisk kunskap. 

Inom ditt expertområde måste du utmärka dig markant. Vi levererar uteslutande utbildningar och analyser på högsta nivå och vårt signum är att alltid ha det senaste inom våra områden och lätt för att översätta teori till självupplevda erfarenheter. Adaptivitet är ett av våra starkaste förmågor och är en framgångsfaktor för vår typ av uppdrag. 

För att tillhöra Practise familjen behöver du dessutom ha en tydlig etisk kompass. Du står upp för dina värderingar och sätter alltid lagets bästa före ditt eget. Vi värnar företagets kultur starkt och ser alla i familjen som viktiga kulturbärare. 

Viktigast av allt är vem du är som person. Ett "growth mindset" och energi och motivation som smittar är viktigt. Har du någon lucka i din teoretiska bakgrund kan vi i regel fylla den. Du certifieras dessutom i pedagogik och i vissa fall övningsledning innan du börjar representera Practise. Din personlighet vill vi dock inte ändra på. Därför är det viktigt att medarbetare på Practise trivs med oss och vi med dig. Då uppstår magi. 

Ansökan startar med ett mail eller telefonsamtal till oss